ТЕХНОЛОГИЯ ТАЪЛИМИДА ЎҚУВЧИЛАРНИ ХАЛҚ ҲУНАРМАНДЧИЛИГИ КАСБЛАРИГА ЙЎНАЛТИРИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Шомирзаев, М.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада мактаб технология таълимида халқ ҳунармандчилигининг спектрал-вариатив компонентларини фанлараро такомиллаштириш мазмуни ёритилган.
Keywords: мактаб; синф; ўқувчи; таълим; тарбия; ахлоқ; технология; касб; йўналиш; халқ ҳунармандчилиги; кўникма; меҳнатсеварлик; тежамкорлик; ижодкорлик; тизим; миллийлик; тарихийлик; маҳаллийлик