ФУТБОЛЧИНИНГ МОДЕЛИ - УНИНГ ТАКТИКАСИ СИФАТИДА - Сафоев, Х.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада футбол спорт турида техниканинг аҳамияти, ёш футболчиларни тайёрлашда техниканинг босқичлари, уни ривожлантиришга оид усуллар ҳақида маълумотлар келтирилган. Футбол спорт турида тактика ва тактик тизимларнинг аҳамияти хусусида фикр юритилган.
Keywords: тайёргарлик турлари; футболчининг маҳорати; тўпни бошқариш; финтлар; тизимли ёндашув; субъектив усул