БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИ ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯСИ ШАКЛЛАРИ - Сафин, Д.А.; Ерйигитов, Д.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада бошланғич синф ўқувчиларининг жисмоний тарбияси шакллари кишиларнинг ижтимоий хаёт шароитлари жисмоний ривожланишда хал қилувчи ахамиятга эгадир.
Keywords: жисмоний тарбия; жисмоний маданият; меҳнат билан тарбия; камол топиш; ақлий; жисмоний; ахлоқий; эстетик