БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИГА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ ТАДБИРЛАРИ ОРҚАЛИ МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЛАРНИ СИНГДИРИШ УСУЛЛАРИ - Ахмедов, Ф.Қ.; Атамуродов, Ш.Ў. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада 1-4-синф ўқувчиларига жисмоний тарбия ва спорт тадбирлари орқали миллий қадриятлар ҳисобланган инсоний ҳис туйғуларни сингдириш масалалари илмий жиҳатдан асослашга қаратилган.
Keywords: миллий қадриятлар; спорт тадбирлари; инсоний фазилатлар; тизимли тадбирлар; умуминсоний ғоялар; мусобақалар; ўйинлар