ИННОВАЦИОН ҒОЯЛАРНИ ИШЛАБ ЧИҚИШДА ИЛМИЙ ТАДҚИҚОТ МЕТОДЛАРНИНГ АҲАМИЯТИ - Турдимамбетов, И.Р.; Никадамбаева, Х.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада олий таълимда табиий ва гуманитар фанларни ўқитишда инновацион ғоялар ишлаб чиқишда, лойиҳа илмий тадқиқот методини татбиқ этиш натижасида талабаларда ижодий ёндашув ва танқидий тафаккур кўникмаларини такомиллаштириш каби масалалар ўз аксини топган.
Keywords: олий таълим; инновацион ғоя; илмий тадқиқот; танқидий тафаккур; лойиҳа; ижодий ёндашув; мустақил таълим; модернизация