ИНТЕЛЛЕКТ – КРЕАТИВЛИК ҚӘБИЛЕТТИҢ РАЎАЖЛАНЫЎЫНЫҢ ӘҲМИЙЕТЛИ ТИЙКАРЫ СЫПАТЫНДА - Тлеумбетова, Қ.Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада мактабгача ёшдаги болаларнинг интеллектуал ривожланиш хусусиятлари ва даражалари, мактабгача таълим муассасаларидаги машғулотларда болаларнинг ақлий, интеллектуал ва мантиқий фикрлаш қобилиятларини ривожлантириш натижалилиги ҳақида ёзилган.
Keywords: мактабгача ёш; интеллект; ривожланиш; психик ривожланиш; машғулот; мантиқий фикрлаш