ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ-КОММУНИКАЦИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ АСОСИДА МАСОФАВИЙ ТАЪЛИМ ДАСТУРЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ - Маматов, Д.Н.; Балтабаев, Ж.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада олий таълим муассасаларида масофавий таълимни жорий этишнинг моҳияти, афзалликлари, уни ташкил этишда қўлланиладиган замонавий технологиялар ва хорижий тажрибаларнинг ўзига хослиги ва муаммолари таҳлил қилинган.