ХАЛЫҚ ПЕДАГОГИКАСЫНДА ЖАСЛАРҒА АДАМДЫ ЕМЛЕЎ ТӘЖИРИЙБЕЛЕРИН ҮЙРЕТИЎ ДӘСТҮРЛЕРИ - Курбанбаева, А.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада халқнинг ёшларини эмлаш тажрибалари, айниқса, табиатдаги даво хусусиятига эга нарсалар билан даволаш масалалари сўз қилинган.
Keywords: даво хусусияти; халқ медицинаси; илон; типратикон; табиат сирлари; оқсил; фермент