ЎЗБЕКИСТОН ТАРИХИ ФАНИНИ ЎҚИТИШ АСОСИДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЛАРГА ҚИЗИҚИШЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ТАЛАБЛАРИ - Хакимжонов, Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада Ўзбекистон тарихи дарсларида ўқувчиларнинг фаоллигини ошириш, уларнинг миллий қадриятларга қизиқишларини шакллантириш ҳамда дарс жараёнига педагогик дастурий воситаларни қўллаш методлари ёритиб берилган.
Keywords: миллий қадриятлар; тарихий мерос; технологик харита; педагогик жараён; блиц саволлар; педагогик дастурий восита; кўргазмалилик методи