ShE’RIY MATNDA AYOL NUTQIGA XOS LEKSEMALARNING BADIIYATI - Salohiddinova, N. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Maqolada badiiy asar tili haqida umumiy mulohazalar keltirilgan bo’lib, unda ayol nutqiga xos leksemalar badiiyati va gender xoslanish belgilari Zulfiya Mo’minova she’rlari orqali tadqiq etilgan.