STRUCTURAL TYPES OF HYPERBOLE IN ENGLISH - Khadjieva, D.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу маколада стилистик троп - гиперболанинг структуравий жихатлари ўрганилган. Ўрганилган материаллар гиперболанинг оддий, қўшма, бир компонентли, куп компонентли , мустакил ва бошка стилистик троплар аъзоси сифатида қўлланиладиган жихатлари мавжудлигини кўрсатди. Бу маколада гиперболанинг гап бўлаги сифатидаги ва таркибий жихатлари адабий текстлардан олинган мисоллар асосида тақлил этилган.