Ш.СЕЙИТОВТЫҢ «ХАЛҚАБАД» РОМАНЫ ТИЛИНДЕ РӘЎИШ ФРАЗЕОЛОГИЗМЛЕРДИҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ - Юсупова, Б.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада равишли фразеологизмларнинг таниқли ёзувчи Ш.Сейитовнинг «Халқабад» романида қўлланилиш хусусиятлари баён қилинган.
Keywords: бадиий асар тили; сўз туркумлари; равиш; равиш фразеологизмлар