ЎЗБЕКИСТОНДА БАНК-МОЛИЯ АКАДЕМИЯСИ ФАОЛИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ҲАРАКАТЛАРИ - Юлдашев, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси банк-молия академиясининг ташкил этилиши, унинг фаолиятини ривожлантиришга қаратилган ислоҳотлар, улардан кўзланган мақсадлар ҳамда ислоҳотларнинг натижалари таҳлил қилинган. Мамлакатда банк, молия, солиқ тизимлари ва иқтисодиётнинг реал сектори тармоқларининг бошқарув кадрлари ва мутахассисларини тайёрлаш, қайта тайёрлаш ва уларнинг малакасини оширишда ҳамда ушбу соҳаларда илмий-тадқиқот фаолиятини амалга оширишда Банк-молия академиясининг ўрни тадқиқ этилган.
Keywords: тингловчилар; қайта тайёрлаш ва малака ошириш курслари; сайёр ўқув модуллари