БАРКАМОЛ АВЛОДНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА МАЪНАВИЙ МЕРОСДАН ФОЙДАЛАНИШ МАСАЛАЛАРИ - Камолова, К. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада юксак маънавиятли ва баркамол авлодни тарбиялашда маънавий мероснинг ўрни ва аҳамияти, ундан ижобий фойдаланиш масалалари ҳамда бугунги кунда уларга берилаётган эътибор ҳақида сўз юритилган.