ЖАНУБИЙ ОРОЛБЎЙИ ҚЎРИҚ ЕРЛАРИДА PANICUM MILIACEUM L. ЎСИМЛИГИНИ ЎСТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Қосназаров, Қ.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолани талабалар ўзларининг курс ишларида, битирув ишларида ва ҳоказо бакалаврлар, магистрлар диплом ишларида, шунингдек, докторантлар илмий ишларида фойдаланишлари мумкин.
Keywords: экологик ўзгаришлар; озиқ-овқат муаммолари; қўриқ ерлар; тариқ; технология; тадбирлар; тавсияномалар