«Хорезм балық өнимлери» акционерлик жәмийети 1-2-бөлим ҳәўизелери балықларының цестоза – Ботриоцефалёз кеселлиги - Якупова, П. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақалода «Хоразм балиқ маҳсулотлари» акциодарлик жамияти 1-2-бўлим ҳавзалари балиқларининг цестоза - Ботриоцефалёз паразити билан касалланиши ҳақида маълумотлар келтирилган.
Keywords: гельментоз; личинка; цестода; сколекс; стробила; туҳумдон; процеркоид; қисқичбақа спораси