УСТАНОВЛЕНИЕ ОБЪЁМА ЗАИЛЕНИЯ ОТСТОЙНИКОВ И ОРГАНИЗАЦИЯ ОЧИСТНЫХ РАБОТ В УСЛОВИЯХ ПРИПЛОТИННОГО ВОДОЗАБОРА - Байманов, К.И.; Байманов, Р.К.; Назарбеков, К.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада дала тадқиқот ишлари натижасида тўғон олди сув олиш тиндиргичларида лойқа чўкиши ва тиндиргичнинг юқори бьеф билан бирга ишлашини ҳисобга олиб, оқизиқлар оқимини бошқариш, янада тозалаш ишлари усулларини такомиллаштириш бўйича тавсиялар берилган.
Keywords: чўкиндилар; сув тўсиғи; тиндиргич; ер қазувчи машина; ер қазувчи кема; қурилиш