ТАЛАБАЛАР ҚИЗИҚИШЛАРИНИ ФАОЛЛАШТИРИШ ЖАРАЁНИНИНГ ПСИХОЛОГИК ЖИҲАТЛАРИ - Юлдашева, С.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада талабаларнинг қизиқишларини фаоллаштириш жараёнининг психологик жиҳатлари ҳақида сўз боради. Талабаларнинг ҳаётда, муносабатларда, ўзини такомиллаштиришда эстетик билимлари ва таассуротларидан фойдаланиш бўйича кўрсаткичлар ҳақида маълумотлар таҳлил қилинган.
Keywords: дунёқараш; бадиий қадрият; умуминсоний қадрият; маънавий эҳтиёж; темперамент