ПСИХОЛОГИЧЕСКАЯ ПОМОЩЬ СЕМЬЕ: СЕМЕЙНО-БРАЧНЫЕ ТРАНСФОРМАЦИИ И НЕФОРМАЛЬНЫЕ БРАКИ - Акрамова, Ф.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада оила, никоҳ муносабатларининг ўзгариши, норасмий никоҳлар, бу каби никоҳларнинг бола психологиясига таъсири, қайд этилмаган никоҳларнинг асосий сабаблари муаммо сифатида кўриб чиқилган. Мазкур муаммонинг ижтимоий, ёшга доир, жинсга боғлиқ хусусиятлари, оилага психологик хизмат кўрсатишнинг зарур тавсиялари келтирилган.
Keywords: оила; психологик хизмат; норасмий никоҳлар; норасмий никоҳларнинг сабаблари; диний маросим; омиллар; психологик омиллар; ижтимоий омиллар; ҳуқуқий саводхонлик