АХБОРОТ ВА ТЕЛЕКОММУНИКАЦИОН ВОСИТАЛАР ЁРДАМИДА ТАЛАБАЛАРДА ПЕДАГОГИК ҲУРФИКРЛИЛИКНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Юнусов, Д.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақола талабаларда ҳурфикрлиликни ривожлантиришда ахборот ва телекоммуникация воситаларидан унумли фойдаланиш, ахборотлаштириш, фан ва техника соҳасидаги туб бурилишларнинг аҳамияти, таълим ва тарбия жараёнларида интегратив ёндашувни амалга ошириб бориш масалаларини ўз ичига олади.
Keywords: ислоҳот; ахборот; телекоммуникация; таълим; тарбия; шакллантириш; юксак маънавият; шахс; ахборот-таълим муҳити; интеграция