РУЎХЫЙ ЖЕТИКЛИК ҲӘМ ОҒАН ЕРИСИЎ ЖОЛЛАРЫ - Сейтов, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Маънавият- бу инсонни барча жонли жониворлардан ажратиб турадиган энг кучли омил. У инсоннинг ички дүнёси, көнгил қасри билан боғлик бўлиб, одоб-икромлилик категорияларини хаётнинг ҳар бир вазиятларида юзага чиқарса, унда унинг маънавийлиги намоён бўлади.
Keywords: инсон; оила; жамият; маънавийлик; адолат; тарбия; фалсафа; адоб-ахлоқ; баркамол шахс