ЁШЛАР ЎРТАСИДА СОҒЛОМ ТУРМУШ ТАРЗИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ДАВЛАТ СИЁСАТИНИНГ УСТУВОР ЙЎНАЛИШИ СИФАТИДА - Саидов, А.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ёшлар ўртасида соғлом турмуш тарзи психологиясини шакллантириш давлат сиёсатининг устувор йўналиши сифатидаги мақсад ва долзарб вазифалар баён этилган. Шунингдек, мақолада саломатлик психологиясини таъминлаш борасидаги муаммолар ва тавсиялар ўрин олган.
Keywords: ёшлар; соғлом авлод; соғлом турмуш тарзи; соғлом турмуш психологияси; билим ва кўникма