ХУДОЖЕСТВЕННОЕ НАСЛЕДИЕ АНГЛИИ В ОБУЧЕНИИ АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ - Пирманова, Г.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Бу мақолада талабалар томонидан дарсдан ташқари Англия баъдиий мерослари ўрганишнинг назарий-амалий асослари инглиз тилини ўрганишга қизиқишини оширишнинг воситаси сифатида ёритилган.
Keywords: педагогик тизим; бадиий мерос; қизиқишини ошириш; маданий билим; педагогик билим; ўрганиш; хорижий тил; Англия бадиий мероси