ШАҢАРАҚТА БАЛАНЫҢ ЖАС ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИНЕ ЫЛАЙЫҚ ТӘРБИЯ БЕРИЎ МАШҚАЛАЛАРЫ - Пазылов, М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада оилада бола тарбияси, бола тарбиясида уларнинг ёш хусусиятларини ҳисобга олиш, оиладаги тарбия ишларини болаларнинг ёш хусусиятларига мослаб олиб бориш масалалари сўз қилинади.
Keywords: оила; фарзанд; авлодимиз давомчиси; инсоният; мангулик қадрият; беғам болалик; ёшлик давр; ланги; чуллик; телефон; компьютер; планшет