МЕТОДОЛОГИЯ КОНТРОЛЯ И ОЦЕНКИ МЕТОДОЛОГИИ В СИСТЕМЕ СЛУХА - Оразов, Ш.Б.; Мамутов, К.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада ўқув машғулотлари давомида мураббийларнинг талабаларни назорат қилиш ва мониторинг юритиш методик тизими қараб чиқилган, шунингдек, педагогик кузатиш, дарсларнинг ютуқ ва камчиликлари қиёсий таҳлил этилган.
Keywords: дарс; педагогика; назорат; машқ; услубият; мураббий; баҳолаш