ЮҚОРИ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИ БИЛАН “ЖАҲОЛАТГА ҚАРШИ – МАЪРИФАТ” БОРАСИДАГИ ТУШУНЧАЛАР УСТИДА ИШЛАШ ТЕХНОЛОГИЯСИ - Исақулов, М.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ”Ўзбекистон ёшлари - 2030» концепциясида илгари сурилган асосий муаммолар ёритилган ва шу асосда юқори синф ўқувчиларини юксак маънавият руҳида тарбиялаш масалалари қараб чиқилган.
Keywords: маърифат; жаҳолат; Ватанни англамоқ; тарбиялаш; интелектуал салоҳият; онг; қалб; ўқув материали; конституция; қонун; манфаат; маънавият; ҳуқуқ; Ватанпарварлик; ахборот маданияти; ижтимоий фаоллик; касбий савия; жисмоний тарбия; ижодий студия