Мектеп география пәниниң методикалық машқалалары - Баллиева, Р.; Гайпова, Р.Т.; Есбергенова, С.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада умумий ўрта таълим мактабларида география фанининг муаммолари ва география фани дарслиги ҳақидаги фикрлар ўз ифодасини топган.
Keywords: география; табиат; география дарсликлари; компетенция; табиий география; таълим