Олий таълим муассасалари талабаларининг жисмоний маданиятини ривожлантириш масалалари - Аҳмедов, Ф.Қ.; Кулбоев, Н.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада олий таълим муассасалари талабалари жисмоний маданиятининг йўналишлари белгилаб берилган. Шунингдек, талабалар жисмоний маданиятидаги мавжуд муаммоларни аниқлашга қаратилган илмий назарий маълумотлар берилган.
Keywords: талабалар; жисмоний маданият; спорт иншоотлари; жисмоний маданият йўналишлари; кундалик турмуш тарзи; жисмоний маданият даражаси; спорт натижалари