АКАДЕМИЯЛЫҚ ЛИЦЕЙЛЕРДЕ Ө.ХОЖАНИЯЗОВ ДӨРЕТИЎШИЛИГИН ОҚЫТЫЎ - Алламбергенов, К.; Юсупов, Қ.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада атоқли қорақалпоқ ёзувчиси О.Хожаниязов ижодининг ўзига хос хусусиятлари ва унинг маҳорати ҳақида сўз боради. Унинг ижодини академик лицейларда ўқитиш йўллари ҳақида фикр билдирилади.
Keywords: адабиёт; адабиётшунос; поэзия; поэма; образ; ижоди; стиль; метод; жанрлар; тил; публицистика