ТАЪЛИМНИ АХБОРОТЛАШТИРИШ ШАРОИТИДА РАҲБАР КАДРЛАР БОШҚАРУВ КОМПЕТЕНЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ НАЗАРИЙ-МЕТОДИК АСОСЛАРИ - Отамуродов, Ғ.Р.; Эргашев, Ё.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада олий таълим тизимида ўқув сифатини таъминлаш ва унинг самарадорлигини оширишда ахборот технологияларидан фойдаланиш, олий ўқув юртлари ўртасидаги интеграциянинг тизимини функционал моделлаштириш, раҳбар кадрларда бошқарув компетентлигини шакллантириш ва ривожлантириш, шунингдек, таълимни ахборотлаштириш шароитида тизимли ишларни ташкил этиш бўйича кўрсатмалар берилган.
Keywords: ахборот; технология; раҳбар; компетентлик; интеграция