ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕГИ СОРАЎ ГӘП ТҮРИНДЕГИ ФРАЗЕОЛОГИЗМЛЕР - Юсупова, Б.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада қорақалпоқ тилидаги сўроқ гап шаклидаги фразеологизмлар бадиий асар тили асосида талқин қилинади.
Keywords: фразеологизм; гап шаклидаги фразеологизмлар; сўроқ гап шаклидаги фразеологизмлар; бадиий асар тили