АЗЫҚ-АЎҚАТ АТАМАЛАРЫНЫҢ ДИАЛЕКТЛИК ӨЗГЕШЕЛИКЛЕР МЕНЕН ҚОЛЛАНЫЛЫЎЫ - Қурбанбаева, Б.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикаси ҳар ҳил ҳудудлариди озиқ-овқат номларининг диалектологик хусусиятлари ҳақида сўз боради.
Keywords: диалект; кўп маънолик кўп маъноли сўзлар; лексик хусусият