ЗАМОНАВИЙ ТИЛШУНОСЛИКДА ТЕРМИННИ ТАЪРИФЛАШНИНГ ТУРЛИ ЁНДАШУВЛАРИ - Ходжаева, Д.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада термин, уни таърифлашнинг норматив, дескриптив каби турли ёндашувлари, терминнинг моҳияти ва хусусиятлари каби масалалар ёритилган.