БУХОРО ТУМАНИ ТОПОНИМЛАРИНИНГ ТАСНИФИ - Адизова, Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мазкур мақолада Бухоро тумани топонимлари мавзувий гуруҳларга ажратилди, диахрон ва синхрон усулда таҳлил қилинди.
Keywords: ономастика; микротопоним; ойконим; лингвистик омил; семантик таҳлил; морфологик структура; диалектал хусусият; хронологик тасниф