ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ҲУДУДЛАРИДА СИЛЛИҚ ҚИЗИЛМИЯ (GLYCYRIHIZAGLABRAL.) ЎСИМЛИГИНИ УРУҒДАН ЭКИБ КЎПАЙТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Ибрагимов, М.Ю.; Сабирова, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикаси ҳудудларида силлиқ қизилмия (GlycyrihizaglabraL.) ўсимлигини уруғдан экиб кўпайтириш технологиясини такомиллаштириш усуллари берилган.
Keywords: уруғ; дуккак мева; илдиз-поя қаламчаси; лабораторияда унувчанлик; дала унувчанлиги; ривожланиш