«Хорезм балық өнимлери» акционерлик жәмийети 1-2-бөлим ҳәўизелери балықларының цестоза - Дактилогироз кеселлиги - Алламуратова, Г.Б.; Якупова, П. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақалода «Хоразм балиқ маҳсулотлари» акциодарлик жамияти 1-2-бўлим ҳавзалари балиқларининг цестоза - Дактилогироз паразити билан касалланиши ҳақида маълумотлар келтирилган.
Keywords: паразит; цестодоз; инвазия; атрофия; қушлар; ботрия; стробила; биогельминт; тухум; қисқичбақа; личинка; плероцеркоид