ВОЛЕЙБОЛ СПЕЦИФИКАСИ ВА ВОСИТАЛАРИ АСОСИДА ПЕДАГОГИК МАҲОРАТНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ ҲАМДА ИСТИҚБОЛЛАРИ - Худайберганов, О.Э. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада волейбол ўй ни воситасида бўлажак жисмоний тарбия ўқитувчиларининг педагогик махоратини шакллантириш йўллари ва усуллари кўриб чиқилган. Шунингдек, унда бошқа спорт турларининг бу йўналишдаги аҳамияти масалалари ҳам ёритилган.
Keywords: касбий фаолият; тайёргарлик модели; конструктив фаолият; коммуникатив (алоқа) фаолияти; ҳаракат фаолияти; жисмоний тарбия