MAKTABLARDA TEXNOLOGIYA DARSLARI JARAYONIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASHNING AHAMIYATI - Shamuratova, T.; Qurmanov, A.; Amanbaev, M.; Yuldasheva, N. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Maqolada Texnologiya fanini o’qitish jarayonida kompyuter texnologiyasıdan foydalanish orqali o’quvchilarda kreativ mushohada qilish qobiliyatini rivojlantirish masalalari yoritilgan.