PEDAGOGIKA OLIY TA'LIM MUASSASALARIDA “KOMPYUTER GRAFIKASI” FANINI O'QITISH MUAMMO SIFATIDA - Zaripov, O.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Maqolada pedagogika oliy ta'lim muassasalarida “Kompyuter grafikasi” fanini o'qitish muammolari va yechimlari modeli yaratilgan.