ЎЗАРО ТАЪСИРЛАШУВ ТУРЛАРИНИ ЎҚИТИШДА ТАЛАБАЛАРНИНГ ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШИНИ КОМПЕТЕНТЛИК ДАРАЖАДА ШАКЛЛАНТИРИШ - Тугалов, Ф.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
The article deals with the issues of forming students’ scientific point of view at the competence level in teaching the types of interaction.
Keywords: компетентлик; илмий дунёқараш; ўзаро таъсирлашув; элементар зарра; электромагнит; гравитация; нуклон; ядро; малака; кўникма