РАЗВИТИЕ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ КОМПЕТЕНЦИИ БУДУЩЕГО УЧИТЕЛЯ МУЗЫКИ СРЕДСТВАМИ ОБРАЗНОГО МЫШЛЕНИЯ - Надырова, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада бўлажак мусика ўқитувчиларининг касбий малакаларини шакллантиришда ижодий тафаккурнинг ўрнини аниқлашга доир маълумотлар берилган бўлиб унда чолғу ижрочилик маҳоратларига тегишли методик тавсиялар берилган. Бу мусиқа ўқитувчилари учун катта ёрдам беради.
Keywords: мусиқа; мусиқий ва педагогик фаолият; концертда чиқиш; бастакор; ижро; эътиборни жалб қилиш; мусиқа тинглаш