ҚАРАҚАЛПАҚ МИЛЛИЙ ОЯНЫЎ ӘДЕБИЯТЫНДА ТӘРБИЯ ПРИНЦИПЛЕРИНИҢ СӘЎЛЕЛЕНИЎИ - Меңлибаева, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Бу мақолада бугунги куннинг долзарб масалаларидан бири – тарбия тамойиллари Миллий ўйғониш даври қароқалпоқ шоирлари асарлари мисолида таҳлил қилинади.
Keywords: тарбия тизимлари; миллий ўйғониш даври; қорақалпоқ шоирлари; педагогик дунёқараш