МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАРБИЯЛАНУВЧИЛАРИНИНГ ЖИСМОНИЙ РИВОЖИДА ЯНГИ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ МУАММОЛАРИ ВА ЕЧИМЛАРИ - Эшпўлатов, Ж.Н.; Мехмонов, Р.Ю. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада мактабгача таълим муассасалари тарбияланувчиларининг жисмоний ривожида янги ахборот технологияларидан фойдаланиш муаммолари келтирилган ва бугунги кундаги унинг ечимлари кўрсатилган.
Keywords: мактабгача таълим тизими; тарбияланувчининг жисмоний ривожи; ахборот-коммуникация технологиялари; мультимедияли тизим