КОНТЕКСТЛИ ТАЪЛИМ АСОСИДА МАТЕМАТИК КОМПЕТЕНТЛИКНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Эрисбаев, С.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада математик компотентликни контекстли масалаллар асосида шакллантириш йўллари айтилган.
Keywords: таълим сифати; математик компетентлик; компетентли ёндашув; контекстли ёндашув; контекстли масалалар