БЎЛАЖАК МУТАХАССИСЛАРНИ ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТГА ТАЙЁРЛАШ УЧУН “ИНТЕРФАОЛ МУЛОҚОТЛАР МАЙДОНИ” ТЕХНОЛОГИЯСИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ - Ахмедов, Ж.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада бўлажак касб таълими ўқитувчиларини инновацион фаолиятга тайёрлаш учун “Интерфаол мулоқотлар майдони” технологиясини ишлаб чиқиш масаласи қаралади. Мазкур мақоладан бўлажак мутахассислар тайёрлашни такомиллаштириш муаммоси билан шуғулланувчилар фойдаланиши мумкин.
Keywords: касб таълими; ўқитувчи; инновацион фаолият; ахборотлашган таълим муҳити (АТМ); бўлажак мутахассисларни тайёрлаш; ўқув-услубий таъминот; ахборот технологиялари; ишчи дастурлар; модель