JAMOL KAMOL SHE’RLARINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Nazarova, D. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Tarjimonlikda alohida o’ringa ega mohir tarjimon Jamol Kamol Jaloliddin Rumiyning «Ma’snaviyi ma’naviy», Fariddidin Attorning «Ilohiynoma» asari tarjimasi bilan kitobxonlar dilidan alohida o’rin egallagan. Ushbu maqolada shoirning poetik mahorati hamda shoir ijodida qo’lanilgan ma’rifiy g’oyalar talqini bilan yaqindan tanishamiz.