ҚОНЫСБАЙ КАМАЛОВТЫҢ ДӨРЕТИЎШИЛИГИН ҮЙРЕНИЎДИҢ ГЕЙПАРА МӘСЕЛЕЛЕРИ - Алламбергенов, К.; Юсупов, Қ.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада филология фанлари доктори, профессор Қ.Камаловнинг илмий-тадқиқот ишлари кўриб чикилган.
Keywords: стиль; метод; жанрлар; тил; публицистика