КОРЕЙС ТИЛИДА “주다주다주다”주다 [CHUDA] КЎМАКЧИ ФЕЪЛИ ВА УНИНГ МАЪНОВИЙ КЎЛАМИ - Юнусова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Ушбу мақолада корейс тилидаги “주다” [chuda] феъли ва унинг ҳурмат шаклларини ифодалашдаги ўзига хос жиҳатлари ёритилган. Шу билан бирга “주다” феълининг кўмакчилик маънолари мисоллар орқали таҳлил қилиниб, янги маънолари аниқланган.
Keywords: феъл; кўмакчи; ҳурмат; мурожаат; маъно; семантика; тузилиши