ДИН САЛАСЫНДАҒЫ РЕФОРМАЛЫҚ ИЛАЖЛАР - ТЫНЫШЛЫҚ ҲӘМ АЎЫЗБИРШИЛИКТИ БЕККЕМЛЕЙДИ - Якубов, М.; Абаев, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада юртимизда сўнгги йиллари Президентимиз Шавкат Мирзиёев раҳбарлигида диний бағрикенгликни амалга ошириш ва диний-маърифий фаолиятни тубдан такомиллаштириш борасида бажарилган ишлар сўз этилади.
Keywords: дин; диний-маърифий фаолият; бағрикенглик; Ислом цивилизацияси; Ислом Академияси