ҒАЛАБАЛЫҚ МӘДЕНИЯТТЫҢ МӘНИСИ ҲӘМ МӘНАЎИЯТЫМЫЗҒА ТӘСИРИ - Базарбаев, Ж.; Жақсымуратова, Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
Мақолада оммавий маданият ва унинг бугунги кундаги таъсири, маънавий қиёфаси, салбий иллатлар ҳақида сўз боради.
Keywords: оммавий маданият; тарбия; шарқ маданияти; инсонпарварлик